Skip to main content

Magunkról

Szentendrei Kosárlabda SE

Egyesületünk célja a minőségi kosárlabda utánpótlás nevelés. 9-11 éves gyerekeket toborzunk mini kosár csapatunkba. A kezdőket az alapokról elindulva neveljük, iskolázott jól képzett játékosokká. Edzéseket, a legkisebbeknek heti kétszer, az idősebbeknek háromszor majd négyszer tartunk.
A többi korcsoportjainkba is folyamatosan várjuk a jelentkezőket, de a 2002 elött született új játékosokat, csak próbajáték után, edzőink ajánlásával tudjuk leigazolni.
 
Edzéseinknek helyszínei: - Barcsay Jenő Általános Iskola
                                         - Ferences Gimnázium
                                         - Móricz Zsigmond Általános Iskola (Leányfalu)
                                         - Református Gimnázium
                                         - Szent András Általános Iskola
                                         
Edzőink Szép Márton szakmai igazgatók (U18), Sztanev Andrea (U11), Tóth Gyula (U12), Réder Sándor (U14 Fiú, U16 Leány)), Erdődi Péter (U16), Könczöl Dávid (U23) és Szájer József (Felnőtt).

A 2018/2019-es évadban nyolc csapatot indítottunk Kenguru, Gyerek, Serdülő, Kadett, Kadet Leány, Junior, U23 és Felnőtt korcsoportban, a Pest Megye, Budapes illetve az Országos bajnokságokban.

 
A gyerekeket nem terheljük eredménykényszerrel a mérkőzések alapvetően a tanulást, a fejlődést szolgálják.
A folyamatos előrelépés lehetőségét szem előtt tartva egyesületünk felnőtt csapata idén is az NB II. bajnokságban méretteti meg magát.
 
A játékosok egyéni fejlődését tekintjük alapvető célunknak, amelyre garancia edzőink magas fokú tudása és felkészültsége.
 
Egyesületünk továbbra is önfinanszírozó formában működik, vagyis a beszedett tagdíjak fedezik a terembérletek költségét, az edzők díjazását, felszereléseket, a versenyeztetés költségeit. Az elnökség és a csapatkapitányok – valamennyien aktív szülők – lelkesedésből, díjazás nélkül végzik munkájukat. A nevelési hozzájárulás korosztálytól függően 7.500 - 12.000 forint havonta.
 
Számlaszámunk:
Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület
10700550-44139906-51100005
 
Minden további kérdésre szívesen válaszolunk:
 
Könczöl Attila
elnök