Skip to main content

Magunkról

Szentendrei Kosárlabda SE

Egyesületünk célja a minőségi kosárlabda utánpótlás nevelés. 6-14 éves gyerekeket toborzunk  Előkészítő, Kenguru és Gyermek kosár csapatainkba.
A kezdőket az alapokról elindulva neveljük, iskolázott jól képzett játékosokká. Edzéseket, a legkisebbeknek heti kétszer, az idősebbeknek háromszor majd négyszer tartunk.
A többi korcsoportjainkba is folyamatosan várjuk a jelentkezőket, de hozzánk jelentkező 14. életévüket betöltött játékosokat, csak próbajáték után, edzőink ajánlásával tudjuk leigazolni.
 
Edzéseinknek helyszínei: - Barcsay Jenő Általános Iskola
                                          - Ferences Gimnázium
                                          - Móricz Zsigmond Általános Iskola (Leányfalu)
                                          - Szent András Általános Iskola
                                         
Edzőink: Vukics Rita (Előkészítő - Szentendre), Taylor John Mark (Előkészítő - Pomáz), Sztanev Andrea (U11, U12), Réder Sándor (U14), Farkas Attila (U16), Erdődi Péter (U18, NBII).

A 2022/2023-as évadban hét csapatot indítottunk Kenguru, Gyerek, Serdülő,  Junior, Kadet, Junior és Felnőtt korcsoportban, a Pest Megyei, illetve az Országos bajnokságokban.

 
A sportolóinkat nem terheljük eredménykényszerrel a mérkőzések alapvetően a tanulást, a fejlődést szolgálják.
A folyamatos előrelépés lehetőségét szem előtt tartva egyesületünk felnőtt csapata idén is az NB II. bajnokságban méretteti meg magát.
 
A játékosok egyéni fejlődését tekintjük alapvető célunknak, amelyre garancia edzőink magas fokú tudása és felkészültsége.
 
Egyesületünk továbbra is önfinanszírozó formában működik, vagyis a beszedett tagdíjak és a TAO pályázatokon elnyert támogatások fedezik a terembérletek költségét, az edzők díjazását, felszereléseket, a versenyeztetés költségeit.
Az elnökség és a csapatkapitányok – valamennyien aktív szülők – lelkesedésből, díjazás nélkül végzik munkájukat. 
A nevelési hozzájárulás korosztálytól függően 6.000 - 12.000 forint havonta.
 
Számlaszámunk:
Szentendrei Kosárlabda Sport Egyesület
10700550-44139906-51100005
 
Minden további kérdésre szívesen válaszolunk:
 
Könczöl Attila
        elnök