Skip to main content

Adónk 1%-a

Adónk 1%-a

Közeleg az SZJA bevallás határideje, és ezzel együtt idén is mindenkinek lehetősége van arra, hogy a fizetendő adójának 1 %-át felajánlja az egyesületünk részére. Ehhez nem kell mást tenni, mint az SZJA bevallás részét képező rendelkező nyilatkozaton egyesületünk adószámát feltüntetni ott, ahol a kedvezményezett adószámát kéri. (Technikai számunk nincs, azt csak annak kell kitölteni, aki ezen felül bármelyik egyháznak is kíván + 1 %-ot felajánlani. Nem kötelező mindkettő kitöltése)

Az SZKSE adószáma: 18713109-1-13

Akinek a munkáltatója készíti el a bevallását, vagy az APEH (NAV) adó megállapítását kérte, az is rendelkezhet az 1 %-ról. Ebben az esetben a rendelkező nyilatkozatot lezárt borítékba kell tenni, melyen fel kell tüntetni a rendelkező (tehát a saját) adóazonosító jelét, és ezt eljuttatni a munkáltatóhoz, vagy az APEH (NAV)-hoz.

Hívjátok fel szüleitek, barátaitok, ismerőseitek figyelmét is erre a lehetőségre. Sokan vannak, akik vagy nem tudnak erről, vagy nincs olyan szervezet, aminek ismernék az adószámát és ráírhatnák azt a rendelkező nyilatkozatra. Ne hagyjuk elveszni ezeket a pénzeket, mert az egyesületnek minden forintra szüksége van és sok kicsi, sokra megy.

CsatolmányMéret
NAV 1%.pdf1.18 MB
1_szazalek_vegzes.pdf1.78 MB